Image
Patinás Pálinka
 
A Patinás Pálinka célja, a legjobb gyümölcsök felhasználásával kiváló minőségű pálinkát adni a pálinka kedvelőinek. Fontosnak tartottuk, hogy ezt a minőséget kiemeljük a fogyasztók számára is, ezért egy fiatalos, modern csomagolást álmodtunk meg. Akár csak a pálinkakészítés valamennyi lépésére, úgy annak megjelenésére is nagy figyelmet fordítunk.

Az orvosságos üveg a hagyományok tiszteletét, a kék szín pedig a természetet, a vizet szimbolizálja. Letisztult dizájn mellett döntöttünk, hogy a pálinka különlegessége maradjon a középpontban. Ezt a megközelítést tovább erősíti az átlátszó címke és a rézelemek, amelyek a rézüstre utalnak. A pálinka kultúráját és az ízek élvezetét szeretnék elősegíteni kóstolókártyáinkkal, melyek elérhetőek standunkon. A leírások és az értékelések betekintést adnak a pálinkáink komplex íz- és illatvilágába, illetve segítséget nyújtanak, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a pálinkából kóstolás közben.
2020-ban elindítottuk a Patinás Pálinka értékesítését, emellett a termékfejlesztés továbbra is központi szerepet tölt be a cég életében. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél több helyen legyenek elérhetőek termékeink és termékpalettánkat a fogyasztói igények alapján fejlesszük tovább.

A pálinka különlegességét a gyümölcs és a tradíció adja. Pálinkánk ezt a gyümölcsösséget képviseli, lágy illata és íze újabb kóstolásra csábít. Arra törekszünk, hogy a harmónia jegyében a pálinka beltartalmi jegyeihez méltó megjelenést kölcsönözzünk. Egy igazi élményt akarunk adni a pálinkáinkat választóknak akár az ünnep kiegészítőjeként, akár ajándékba vásárolják azt.
 
Szomolyai Feketecseresznye: A Szomolyai feketecseresznye ízvilága savanykás, citrusos jegyeket hordoz, melyek marcipános, étcsokoládés, mandulás és diófélékre jellemző ízjegyekkel egészülnek ki a különleges erjesztési technológiának köszönhetően.
Piros Vilmos Körte: A Piros Vilmos körte intenzív, fűszeres illata a napérlelte körtéből kicsorduló nektárt idézi. Markáns körte ízét enyhe, fanyar zöldalma kíséri. Lecsengése erőteljes körte ízzel indul, majd fokozatosan illan el.
Újfehértói Fürtös Meggy: Az Újfehértói fürtös meggy fanyar illatát a gyümölcs húsa, kesernyésségét pedig a gyümölcs héja adja. Ízében hasonul az illatához, kóstolás közben enyhe, fás fűszeresség érezhető, amit elegánsan egészít ki a karamellizált cukor és az aszalt meggy.
Irsai Olivér Szőlő: Az Irsai Olivér szőlő visszaadja a szőlőre jellemző illatos, gyümölcsös jegyeket. Illata citrusos, vaníliás és diós-mazsolás jegyek egyvelege. Ízében az Irsai szőlőre jellemző parfümösség keveredik a virágméz jegyeivel. Íze hamar halványul.
Gönci Barack: A Gönci barack illata intenzív, megjelenik benne a friss baracklé és a napérlelte aszalt barack. Ízében tükrözi illatát, amit fahéj és fanyar zöldalma íz kísér. Kóstolás után a barack intenzív ízvilága sokáig érezhető marad a szánkban.
Lepotica Szilva: A Lepotica szilva viaszos héja utánozhatatlan illatot és ízt kölcsönöz, kóstolás közben megjelenik továbbá a virágpor, a vanília és a szilvalekvár ízvilága is. Lecsengés után az ízek a zöldalmára emlékeztetnek.
Mezőtúri Birs: A Mezőtúri birs birssajtra emlékeztető illata fanyar, fűszeres jegyekkel egészül ki. Kellemes citrusos ízekkel kezdhetjük az ízlelés, mely mélyebb, fűszeres jegyekkel egészül ki. Végül birssajtra jellemző édeskés íze közepesen hosszan marad meg a szánkban.
 
A magyar G&T, amely friss gyümölcsös ízvilágával kiváló kísérője a nyári estéknek. A hazai gyümölcsök ízeit párosítottuk a Balatonic száraz tonicjával, mely kiemeli a pálinkában rejlő gyümölcsös jegyeket. A pálinka sokoldalúbb, mint azt gondolnánk. Itt a lehetőség, hogy egy új oldaláról ismerhessék meg ezt az italt!
•    Barackpálinka & Tonic
•    Cseresznyepálinka & Tonic
•    Körtepálinka & Tonic
•    Espresso Martini Irsai Olivér szőlőpálinkával

ELÉRHETŐSÉGEK

Image


PATINÁS PÁLINKA

E-mail: info@patinaspalinka.hu
Elérhetőség

Cím: 1077 Budapest, Izabella utca 29.


Weboldal: www.patinaspalinka.hu


Facebook:
https://www.facebook.com/patinaspalinka/