Image
CSALÁD SZŐLŐ BOR
Mátraalján falu szélén (Gyöngyössolymos) lakik a mi közel 400 hektárnyi szőlőtőkénk (nagyjából 1 600 000db). Ezen tőkék nagy része illatos fehér bort adó fajtákból áll, mint például az Irsai Olivér, Muskotály, Cserszegi fűszeres, Tramini, de olyan világfajták mint a Chardonnay, Szürkebarát, Sauvignon Blanc, Riesling is kiválóan érzi magát nálunk. A mi hazai kedvenceink, mint az Olaszrizling vagy Furmint sem marad ki a fajtaválasztékból. Kékszőlők tekintetében a Kékfrankos a legnagyobb felületen termesztett fajtánk, de hisszük, hogy a Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir és Syrah fajták is csodákra képesek akár egy rozé- vagy különleges évjáratok esetében nagy vörösbor formájában is.
Miért tűztük ezt a hármast zászlónkra? Nekünk ez a teljesség: a CSALÁD, akik nem csak a vér szerinti rokonságot, de a velünk együtt élő, dolgozó, borozó közösséget, is jelenti.

Családunk éltetője a SZŐLŐ, amely a családfa kutatásaink szerint már az 1700-as évektől kezdve jelen van mindennapjainkban.

A BOR, mely nem csak élvezeti cikk, de szívből jövő kifejezése mindannak, ami szerint élünk és dolgozunk. Az örömnek, szeretetnek, hálának, és egyensúlynak. Kívánjuk, hogy miközben borainkat kóstoljátok ti is éljétek át ezeket az érzéseket.

ELÉRHETŐSÉGEK


Nyilas Birtok Solybor Kft

E-mail: info@nyilasbirtok.com

Tel.:
+36 37/570-025


Székhely

Cím: 3231 Gyöngyössolymos, külterület 020 hrsz


Weboldal: nyilasbirtok.hu

Facebook:
facebook.com/nyilaspinceszet