Image
A nap érlelte gyümölcs eszenciája

Minden italunk gondosan válogatott és tisztított gyümölcsből készül, csak a sértetlen kiváló minőségű gyümölcs kerülhet a cefrébe. A munkafolyamatok nem automatizáltak az emberi erő mindenhol tetten érhető. A lepárláshoz hagyományos sziplafalú réz üstöt használunk, mely alatt fával tüzelünk. Az így előállított pálinka megfelelően mély és gyümölcsös ízvilággal rendelkezik.

Mindig válogatott, magyar gyümölcsött használunk fel pálinkáink alapanyagaként.

Mitől is medicina? Természetesen a gyógynövényektől. A gondosan elkészített pálinka alapra hosszú idő alatt kikísérletezett mennyiségű gyógynövényt helyezünk,
majd türelmesen várva pihentetjük, érleljük a két csodát, hogy eggyé válhassanak. A végtermékek pedig: rozmaring-, csillagánizs-, és citromfű eszencia. A maga nemében mindegyik páratlan hatású, a finom pálinka alap pedig ráerősít erre tulajdonságukra.
 
100% gyümölcstartalommal készül és alkoholfoka minimum 37,5%, a pálinka Magyarország világhírű nemzeti itala. Kizárólag magyarországon termett-, magyarországon cefrézett gyümölcsből, magyarországon készült párlat nevezhető pálinkának.

Ágyas vagy gyümölcságyon érlelt pálinka az a gyümölcspálinka, amelyet legalább 3 hónapig, gyümölccsel együtt érleltek. Az ágyas pálinka előállításához 100 liter pálinkához legalább 10 kg érett, vagy legalább 5 kg aszalt gyümölcsöt kell felhasználni.
A pálinkának számos jótékony hatása van, mely részben köszönhető az elkészítés módjának, eszközének, részben pedig a benne rejlő alkoholnak. Baktérium- és vírusölő hatása is közismert, de emésztést segítő és stressz oldó hatásáért is érdemes mértékkel fogyasztani.

ELÉRHETŐSÉGEK


Medicina Pálinkaház

E-mail: hbarnabas.medicina@gmail.com

Tel.:
+36/30-399-3952


Székhely

Cím: 8696 Táska 474/2


Weboldal: medicinahungariqum.com

Facebook:
facebook.com/medicinahungariqum