Image
Miért épp gyümölcsbor?
„Családunk évtizedek óta borászattal foglalkozik, így még gyerekként láttuk édesapánktól a borkészítés alapjait. Szilvabort először egy kínai vendéglőben elköltött ebéd során kóstoltunk, ami azonnal megihlette. Több év kitartó munka és kísérletezés után, 2006-ban készült el saját szilvaborunk, ami rögtön nagy kedvencévé lett baráti társaságunk hölgy tagjainak.

A pozitív visszajelzések után szinte minden adott volt ahhoz, hogy más gyümölcsök is követhessék a szilvát: jött a meggy és az eper, majd az alma, a kajszi és végül a málna.
A múlt már bebizonyította, hogy különleges bort csak kitűnő alapanyagból lehet készíteni, ezért kiemelt figyelmet szentelünk a gyümölcsök minőségére.
Borainkat kifejezetten csak magyar gyümölcsökből készítjük, hiszen a sok napsütés, a klíma illetve hazánk termőföldje együttesen páratlan íz-, és zamatanyagokkal szolgálnak.
Célunk, hogy hagyományos borászati eljárással, mesterséges aromák nélkül olyan nemes és valódi gyümölcsborokat készítsünk, melyek frissességükben, zamatukban teljesen megőrzik az érett, lédús gyümölcs esszenciáját.

Büszkék vagyunk azokra a hazai és nemzetközi versenyeken elért díjakra, melyekkel boraink minőségét a szakma elismeri. Ám a legnagyobb örömet az okozza, amikor az első elfogyasztott kortyok után felcsillannak a szemek és a "Kontyos érzés” magával ragadja az embereket...
 ...mely pillanattal munkánk értelmet nyer!”
                                                                         Siket Gábor - borász

ELÉRHETŐSÉGEK


Kontyos Gyümölcsbor

E-mail: webshop@kontyos.hu
Tel.: +36-30/094-5042


Székhely

Cím: 6773 Klárafalva, Kossuth u. 183.

Borászat

Cím: 6773 Klárafalva, hrsz. 207.
(a Polgármesteri Hivatallal szemben)Weboldal: kontyos.hu

Facebook:
facebook.com/kontyos.gyumolcsborkereskedes