Image
Kányaváry Borbirtok
Mesébe illő panoráma és csodálatos borok a Kis-Balaton dűlőiről. A kézműves prémium kollekciót csak a helyszínen lehet kóstolni, vagy kivételes helyeken lehet hozzájutni. Az újjáéledt birtokon a híres Baán-pince öröksége nyomán gyönyörű borok születnek, a Kis-Balaton napsütötte fennsíkján, a zalaszabari öreghegyen.

Évről-évre kiváló tételeket köszönthetünk, hazai és nemzetközi versenyeken kiemelkedő eredményeket érnek el. A birtok fehérborai többször nyerték el az Év újbora címet, roséja bekerült az Országház borai közé, chardonnay-ja pedig Hévíz Várost képviseli.

A borok 100% -ban saját, a kis-balatoni borbirtokon termett szőlőből készülnek.

Birtok mérete: 3 Ha
Borvidék: Zalai Borvidék, Kis-Balaton
Szőlőfajták: olaszrizling, sauvignon blanc, chardonnay, sárgamuskotály, rajnai rizling, kékfrankos, cabernet sauvignon, merlot


Végtelen kalandok várnak rád Zalaszabarban, a Zobori Élmény Parkban, mindössze 10 km-re Zalakarostól, a Kis-Balaton közvetlen szomszédságában.  A csodálatos panoráma már önmagában felüdítő, de az élmény parkba érkezve egy igazi kaland-oázis fogadja az idelátogatókat.
 
Balatoni hullámvasút – Tudtad, hogy csak nálunk van az országban?
•    családi hullámvasút- így a kicsik is élvezhetik- a szülőkkel együtt
•    garantáltan családokon tesztelve, így szinte tuti, hogy félelem nélkül száguldhatsz
•    30 km / h sebességgel tekereg - kanyarog, miközben élvezheted a Kis-Balaton csodás panorámáját
... és pár érdekes adat apukáknak, fiúknak:
•    Legnagyobb G erő: ~3,15 G ami azt jelenti, hogy egy 80 kg-os ember 251 kg-osnak érzi magát
•    Legnagyobb lineáris gyorsulás: ~ 21 m / s2. A SpaceX űrhajó legnagyobb gyorsulása 30-40 m / s2 volt a csúcson…
Az élmény park kültéri és beltéri szolgáltatásainak köszönhetően a Zobori Élményparkban egy futó zápor sem szakíthatja félbe a kalandokat. A beltéri csúszdaház, az ovis-bölcsis korosztály számára kialakított beltéri játszóház várja a vendégeket. Fergeteges újdonságok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt. Way out – Szabadulószoba, mellyel a sci-fi világába csöppenhetnek a kalandozók, a 360 fokos, 3 dimenziós élményről a szenzációs 3D Exojet gondoskodik. Kültéren pedig a Csónakcsúszda varázsolja el az egész családot.
 
A családok számára egy kiváló hétvégi program, nyáron megszínesíti a zalakarosi vagy a Balaton parti nyaralást. A Zobori Élménypark az osztálykirándulások, táborok, túrák, céges csapatépítő tréningek ideális helyszíne.
 
Kalandparkunk az aktív pihenést, öko-turizmust kedvelő fiatalok, családok, baráti társaságok, iskolák és cégek számára remek kikapcsolódási, szabadidő eltöltési lehetőséget kínál, nyugodt, idilli környezetben, a friss levegőn - a kaland és szórakozás jegyében.

ELÉRHETŐSÉGEK


Kányaváry Borbirtok

E-mail: info@kanyavarybirtok.hu
Tel.: +36 30 5153643


Nyitvatartás

Cím: 8743 Zalaszabar, Hrsz. 1565
Nyitvatartás: SZERDA-VASÁRNAP 16:00-22:00
HÉTFŐ  / KEDD SZÜNNAP

Rendezvények, borkóstolók:


Vercz Rita
Tel: +36305153643
E-mail: vercz.rita@zobori.hu

Weboldal: kanyavarybirtok.hu
Facebook: facebook.com/kanyavaryborbirtok
Instagram: instagram.com/kanyavary