Image
Agárdi Pálinkafőzde - 18 éve a gyümölcs szolgálatában
 
Az édenkert közelében
A Velencei-tó fővárosa, Agárd szélén van egy gyümölcsösökkel körülölelt tanya, amelyet a cigánymeggy, kajszibarack, hamvas szilva, zamatos cseresznye és sok más egészséges gyümölcs illata leng be. Itt, a Sreiner tanyán készülnek immár 18 éve a kiváló minőségű Agárdi gyümölcspálinkák.

Limitált mennyiségben
A Velencei-tó környéke valóban édeni körülményeket teremt a gyümölcstermesztés számára, azonban nem élhetünk vissza a természet bőkezűségével. Az egészséges gyümölcsöt a lehető legtökéletesebb módon kell pálinkává főznünk, a maximális minőségre való törekvésünk pedig mennyiségi határokat szab:
Image
az Agárdi gyümölcspálinkák limitált mennyiségben, sorszámozva kerülnek a polcokra. Törekvésünk eredményességét számtalan hazai és nemzetközi elismerés is igazolja.
A fővárostól karnyújtásnyira
Jöjjön el, és kövesse végig a zamatos gyümölcsök útját a palackig. Győzödjön meg arról, hogy az Agárdi Pálinkafőzdében a legmodernebb berendezések segítik a munkánkat, ami semmit sem érne a kiváló alapanyag, és a bennünk élő alkotó szenvedély nélkül. Budapest közelében, a Velencei-tónál, az Agárdi Termálfürdő szomszédságában megtalál minket!
 A magyar pálinka presztízsének megóvása iránti elkötelezettségünket az üzem méretei is tükrözik: a korlátozott mennyiségben készülő, kézzel palackozott, sorszámmal ellátott Agárdi pálinkák nem okozhatnak csalódást a termelési mutatók kedvéért.
Vendéglátás - Jöjjön el hozzánk, lásson, kóstoljon, érezzen!
Az Agárdi Pálinkafőzdében a tökéletes minőségű pálinkák készítésére törekszünk, és aki eljön hozzánk, azt beavatjuk a kivételes pálinkák titkaiba. Pillantson bele a lepárlás mozzanataiba, próbáljon ki egy menüsort pálinkával kísérve, és hozza el üzleti partnereit, hogy egy minőségi rendezvényen velük is megossza a gyümölcsök esszenciáját.
 
Főzdelátogatás - Megmutatjuk a fortélyokat!
Hogyan lényegül át a gyümölcs pálinkává? Milyen lépések szükségesek, hogy megragadjuk, és üvegbe zárjuk a málna, a meggy, a szilva és megannyi más gyümölcs illatát, zamatát? Látogasson el főzdénkbe, hogy pálinkaszakértőnkkel végigjárhassa a gyümölcs útját a fától a pohárig. Előzetes bejelentkezés szükséges.

ELÉRHETŐSÉGEKAgárdi Pálinkafőzde

Kereskedelmi iroda

E-mail: agardi@agardi.hu
Tel.: +36 22/579-164
Tel: +36 22/271-161

Főzdelátogtás, vendéglátás

E-mail: bisztro@agardi.hu 

Tel.: +36 22/579-164
Tel: +36 22/271-161
Tel.: +36 30/690-6570Facebook: facebook.com/agardi.hu